Olive pressing

Olive pressing

FRANGITURA

 

In the evening when it is dark the light at our mill is still on.

Our mill is working intensively: olives arrive twice a day, late morning and late evening, it does not stop until all the olives of the day have been processed, it is important that processing the oil is made as quickly as possible after harvest to ensure the highest quality oil. This year the oil is high quality indeed : rich in perfumes, has a beautiful colour and is very well balanced.



BOOK


QUICK BOOKINGS

HOSPITALITY
OTHER BOOKING OPTIONS

TOURS OR COURSES

A TABLE AT IL CAVALIERE

A WINE


You can book also by phone calling the number
+39 055821053

NEWSLETTER

Questo sito utilizza i cookie per migliorare la tua esperienza di navigazione. Per capire quali cookie ed in che modo vengono utilizzati, consulta la nostra pagina dellaPrivacy. Accetta i cookie cliccando sul pulsante 'Accetta'. In qualsiasi momento dalla pagina relativa potrai rivedere e cambiare il tuo consenso. MAGGIORI INFORMAZIONI

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi