Wednesday, May 18: a date to mark – Burgundy event

Wednesday, May 18: a date to mark – Burgundy event

A special event at Il Cavaliere: chef Francesco Berardinelli hosts colleague and friend Luc Fiolé – executive chef of the starred restaurant Montrachet – for a Burgundy dinner! The menu prepared by Luc Fiolé, will be paired by the most representative wines of the region, whose producers will be attending.

An aperitif will be offered at the castle, accompanied by a delightful concert, to open the happening.

BOOKING & DETAILS: https://www.castellogabbiano.it/product_detail/18-05-16-burgundy-event/

Tags:


BOOK


QUICK BOOKINGS

HOSPITALITY
OTHER BOOKING OPTIONS

TOURS OR COURSES

A TABLE AT IL CAVALIERE

A WINE


You can book also by phone calling the number
+39 055821053

NEWSLETTER

Questo sito utilizza i cookie per migliorare la tua esperienza di navigazione. Per capire quali cookie ed in che modo vengono utilizzati, consulta la nostra pagina dellaPrivacy. Accetta i cookie cliccando sul pulsante 'Accetta'. In qualsiasi momento dalla pagina relativa potrai rivedere e cambiare il tuo consenso. MAGGIORI INFORMAZIONI

Questo sito utilizza i cookie per fornire la migliore esperienza di navigazione possibile. Continuando a utilizzare questo sito senza modificare le impostazioni dei cookie o cliccando su "Accetta" permetti il loro utilizzo.

Chiudi